Menu Sluiten

Blog

Auto.nl, DE online auto showroom van nu!

entertoets met auto symbool voor een online auto showroom

Dat de wereld om ons heen steeds digitaler wordt merkt waarschijnlijk iedereen. Zo ook het kopen van een auto! Vroeger ging je op pad om een nieuwe auto te kopen, tegenwoordig kan dit in een online auto showroom. Ben jij nu opzoek naar een nieuwe auto maar wil je niet het hele land afrijden? Misschien is een online auto showroom dan wel iets voor jou!

In deze blog ga ik je uitleggen wat een online auto showroom precies is en wat de voordelen voor jou zijn. Na de algemene uitleg wil ik je meer vertellen over DE online auto showroom van Nederland. Ook ga ik je vertellen waarom de auto webshop Auto.nl het bekijken waard is!

Wat is nu eigenlijk een online auto showroom?

Een online auto showroom kun je vergelijken met een auto webshop. Net als in de meeste webshops is er een pagina waarop je het complete aanbod terug kunt vinden. In plaats van een webshop wordt dit dan een online auto showroom genoemd. Om het zoeken naar de juiste auto voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken kun je vaak gebruik maken van filters.

Door gebruik te maken van de filters kun jij het aanbod van auto’s in de showroom helemaal afstemmen naar jouw wensen. Hierdoor “loop” je als het ware door een showroom welke is gevuld met auto’s die je bij jou passen.

filters voor een auto webshop

Heb je een auto gevonden die je interesse heeft gewekt? Dan kun je de auto bekijken vanuit de showroom door deze eenvoudig aan te klikken. Je krijgt alle informatie van de auto op een nieuwe pagina te zien. Omdat je de auto online bekijkt en niet in het echt is er voor elke auto een uitgebreide foto reportage te vinden. Dit zodat je toch een goed beeld van de auto krijgt. Vaak is er in de reportage ook een 360 graden foto te vinden waardoor je de auto vanuit elke hoek kunt bekijken.

Wat zijn de voordelen van een online auto showroom?

De voordelen van online shoppen zijn voor veel mensen denk ik wel bekend. Voor de online auto showroom gaan veel van deze voordelen ook op. Toch zijn er ook een aantal voordelen waar je misschien nog niet aan gedacht had. Buiten de drie voordelen die ik hieronder benoem zijn er nog andere voordelen maar naar mijn idee zijn dit de voornaamste voordelen van een online auto showroom.

Voordeel #1: Je hoeft geen lange afstanden te rijden

Van een showroom in Groningen naar een showroom in Eindhoven om jouw nieuwe droom auto te vinden is verleden tijd. Door de online auto showroom kun jij gemakkelijk een groot aanbod van auto’s bekijken direct vanaf je eigen beeldscherm. Hoe groot het aanbod ook is en waar de auto’s ook staan, jij hoeft er geen meter voor te rijden om hem te bezichtigen.

Nederlandse snelweg op een mooie dag met heldere blauwe lucht

Voordeel #2: Je kunt de auto op je gemak bekijken zo lang als je wilt

Doordat je de auto’s online bekijkt vanaf je eigen beeldscherm kun je er zo lang naar blijven kijken als je wilt. Tevens kun je zelf het moment bepalen om de auto te bekijken. Je bent dus niet afhankelijk van openingstijden van de showroom. Een afspraak maken voor de bezichtiging hoef je dus niet te maken. 

Je kunt ook op je gemak de auto bekijken zonder dat je gelijk aangesproken wordt door een verkoper die in de showroom rond loopt. Heb je toch een vraag over de auto dan kun je deze natuurlijk altijd stellen door zelf contact op te nemen met de showroom.

Voordeel #3: De auto wordt bij je thuis afgeleverd

Wanneer je jouw nieuwe auto hebt gevonden hoef je ook hiervoor de deur niet uit. Het proces van een online showroom is doorgaans zo ingericht dat na het aanschaffen van de nieuwe auto deze bij je thuis wordt afgeleverd. Na het maken van een afspraak zal de auto op het door jou gekozen moment worden afgeleverd. De aflevering zal plaats vinden op de plek waar jij dat wilt. 

Heb je je oude auto ingeruild? Deze wordt na het afleveren van de nieuwe auto direct meegenomen en jij hebt er geen omkijken meer naar.

auto's op een vrachtwagen voor transport en aflevering voor een online auto showroom

Waarom Auto.nl DE online auto showroom van Nederland is!

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je eens een kijkje zou kunnen nemen in een online auto showroom wanneer je opzoek bent naar een nieuwe auto. Er zijn in Nederland een aantal van deze showrooms en één daarvan is Auto.nl. 

Deze webshop voor auto’s is opricht in 2017 en is sindsdien stevig doorgegroeid tot wat het nu is. Tijdens de oprichting van webshop was dit concept compleet nieuw. Auto.nl was de eerste online auto showroom waar nieuwe en gebruikte auto’s gekocht kunnen worden waarna deze thuis wordt afgeleverd.

Als onderdeel van de Louwman Group is er genoeg kennis en ervaring in huis om zowel in verkoop als in klantenservice de beste resultaten te behalen. Naast deze zaken zijn er nog drie belangrijke redenen waarom Auto.nl DE online auto showroom van Nederland is.

Reden #1: Groot aantal aangesloten dealers

Een van de grootste redenen is het aantal dealerbedrijven waarmee wordt samengewerkt. Door actieve samenwerkingen met o.a. de Louwman Dealer Group en de Broekhuis Group staat Auto.nl  in contact met ongeveer 140 dealerbedrijven verspreid over heel Nederland. Door het grote netwerk aan dealerbedrijven is vrijwel elk automerk wat in Nederland verkrijgbaar is te leveren door Auto.nl.

netwerk van auto dealerbedrijven voor een online auto showroom

Reden #2: Private lease en financiering ook mogelijk

Wil je liever niet in een keer veel geld uitgeven aan een auto? In dat geval is het bij Auto.nl ook mogelijk om te kiezen voor private lease of een financiering. Op deze manier betaal je een vast bedrag per maand en kun jij je spaargeld ergens anders voor gebruiken.

Kies je voor private lease via Auto.nl dan ben je verzekerd van goede voorwaarden door het keurmerk private lease. Verloopt de private lease via een partner? Ook dan zal dit alleen via een partner zijn met het keurmerk private lease.

Toch liever een auto financieren zodat je zelf uiteindelijk de eigenaar van de auto wordt? Ook dit is mogelijk en wordt aangeboden in samenwerking met Findio. 

Reden #3: 14 dagen niet goed, geld terug garantie

Nadat je een keuze hebt gemaakt hoe en welke auto jij wilt aanschaffen kun je deze bestellen zodat hij bij je thuis wordt afgeleverd. Na het afleveren van de auto gaat er een bedenktijd van 14 dagen in. Kom je er in deze dagen achter dat de auto toch niet bevalt om welke reden dan ook dan kun je deze omruilen of gewoonweg weer inleveren. Enige voorwaarde hierbij is dat je niet meer dan 500 kilometer hebt gereden.

Ben jij op zoek naar een nieuwe auto? Ga voor het gemak van een online auto showroom!

Je weet nu wat een online auto showroom is en wat de voordelen voor jou kunnen zijn. Wanneer je dus in de markt bent voor een nieuwe auto dan is het zeker de moeite waard om ook hier een kijkje te nemen. Je kunt dit gemakkelijk doen vanaf je eigen bank en op je eigen tempo.

Zoals je hebt kunnen lezen is de auto webshop van Auto.nl in ieder geval een adres waar je goed terecht kunt wanneer je online een auto wilt kopen. Het kopen van een auto via deze online showroom is vrijwel zonder risico door alle voorwaarden welke in het voordeel van jou als koper werken.

Aan het aanbod zal het in ieder geval niet liggen of je zult slagen voor jouw droomauto. Of het nu een nieuwe of een gebruikte auto wordt, er zal altijd iets te vinden zijn waarnaar jij op zoek bent.

Bekijk hier het complete aanbod!

Bedankt voor het lezen van deze blog! Ik hoop dat je er weer wat aan hebt en houdt de site in de gaten voor nieuwe waardevolle artikelen!