Menu Sluiten

Blog

Is Lease’m een goede private lease aanbieder? Hier vind je alles wat je moet weten!

Vrouw van lease'm bij rode auto in een versierde showroom

In de wereld van private lease zijn er tal van aanbieders. Tijdens je zoektocht naar de beste private lease deal ben je misschien wel op de website van Lease’m geweest. Ben je nog niet op de site geweest lees dan zeker deze blog tot het einde. Je zult dan direct weten of Lease’m de juiste aanbieder is voor jou.

Tijdens de zoektocht naar jou volgende private lease auto heb je waarschijnlijk al gezien dat het aanbod soms redelijk gelijk is bij verschillende bedrijven. In dit artikel zul je daarom ook alleen informatie vinden over Lease’m zelf en niet over het aanbod van auto’s. Wanneer je tot het einde blijft ben jij in ieder geval bekend met de speerpunten van Lease’m.

Wat je moet weten over Lease’m

Lease’m is het private lease label van het overkoepelende MKB Lease. Misschien ken je MBK Lease als een toonaangevende leasemaatschappij voor de zakelijke markt. Beide namen vallen onder een van de grootste automotive holdings van Nederland, Emil Frey. Onder deze holding vallen ook een groot aantal dealerbedrijven welke op hun beurt weer nauw samenwerken met Lease’m.

Net als bij de meeste aanbieders ben je ook bij Lease’m verzekerd van een compleet private lease contract. Zaken welke hier standaard onder vallen zijn onderhoud, 24/7 pechhulp, goede verzekering en wegenbelasting. Onduidelijkheden en kleine letters zijn zaken waar ze bij Lease’m niet aan doen, hierdoor weet jij altijd waar je aan toe bent.

duidelijke lease contract van lease'm zonder kleine letters

Lease’m heeft ook altijd de auto en het leasecontract voor ieder moment in jouw leven. Het maakt niet uit of je jong en flexibel bent, je een gezin hebt en zekerheid wilt of dat je op middelbare leeftijd bent en je spaargeld aan andere dingen in het leven wilt besteden. Lease’m staat voor je klaar en adviseert je persoonlijk!

Waarom leasen bij Lease’m?

Lease’m staat voor private leasen zonder gedoe en verrassingen. Voor een vast bedrag per maand ben jij volledig mobiel. Net als bij vrijwel alle private lease contracten is tanken het enige wat jij nog hoeft te doen. Buiten alle gangbare voordelen van private lease zijn er bij Lease’m nog een aantal extra voordelen waar zij het verschil mee willen maken. Enkele van deze extra voordelen zijn:

 • Altijd een ruim aanbod van actie-auto’s, deze zijn vaak al binnen 3 weken beschikbaar
 • Je nieuwe auto compleet zelf samenstellen
 • Aflevering en onderhoud via de merkdealer
 • Volledig digitale financiële beoordeling binnen 24 uur
 • Geen reclamestickers op je auto
 • Keurmerk private lease en ISO 9001 gecertificeerd 
 • Eventueel direct je huidige auto verkopen via Lease’m

Aangesloten dealerbedrijven

Door de samenwerking tussen Lease’m en een landelijk netwerk van dealerbedrijven is er vrijwel altijd een dealerbedrijf bij jou in de buurt. Het grote voordeel hiervan is dat jij de auto van jouw keuze eerst in het echt kan zien, voelen en beleven. Tevens kun je door de samenwerking met Lease’m bij de aangesloten dealers een proefrit maken in de auto waar jij je pijlen op hebt gericht.

Om er voor te zorgen dat er voor de klant genoeg keuze is zijn er een behoorlijk aantal merken betrokken bij de samenwerking. De merken waar je op dit moment uit kunt kiezen zijn; Peugeot, Renault, Dacia, Citroën, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Hyundai, Honda, DS, BMW en MINI.

Hieronder vind je een lijst van de merken en de verantwoordelijke dealers in Nederland. 

 • Renault en Dacia, Terwolde
 • Peugeot, Nefkens
 • Peugeot, Visser automotive
 • Citroën, Emerpark
 • Audi, Volkswagen, Skoda en Seat, Pouw
 • BMW en Mini, Ekris
 • Hyundai, Wittenberg
 • Honda, de Bois

Klik hier voor een overzichtskaart met alle aangesloten dealerbedrijven

twee vrouwen met een klein meisje in een showroom bij een witte auto

Persoonlijk lease advies

Het kan natuurlijk zijn dat je door het uitgebreide aanbod de bomen door het bos niet meer kunt zien. Geen probleem, bij Lease’m staat er een team voor je klaar om je te helpen met al je vragen en je een persoonlijk advies te geven. Je kunt elke werkdag bellen tussen 08:00 en 17:30 als je direct een antwoord op je vragen wilt. Een andere mogelijkheid is om het contactformulier op de website in te vullen. Na het invullen en het versturen van het formulier zul je doorgaans op werkdagen binnen 4 uur reactie krijgen.

Persoonlijk lease advies!

Tijdens het invullen van het formulier kun je al je vragen noteren en tevens via een aantal checkboxes je voorkeuren aangeven. Voorkeuren die je kunt aangeven zijn bijvoorbeeld het merk van de auto, de opties welke je graag op de auto wilt hebben en wanneer je het beste te bereiken bent voor antwoord en advies.

Huidige auto verkopen via Lease’m

Ga je overstappen van een auto welke jouw eigendom is naar een private lease auto en wil je je huidige auto verkopen? Dit kan je direct met Lease’m regelen. In samenwerking met zusteronderneming Emil Frey Car Trading maakt Lease’m het mogelijk om jouw auto eenvoudig te verkopen.

Het grote voordeel om je auto op deze manier te verkopen is de eenvoud. Je kunt je auto zelf verkopen via bijvoorbeeld marktplaats. Maar dat levert vaak het nodige gedoe op zoals dure online advertenties, bieders die niet altijd betrouwbaar zijn of eindeloze discussies over de prijs van de auto. Als je er voor kiest om je auto via Lease’m te verkopen heb je hier geen last van.

Na het versturen van een aantal gegevens van de auto en wat foto’s zul je binnen 4 uur een vrijblijvend bod op je auto ontvangen. Is het bod op je auto voor jou acceptabel dan kun je het inleveren van de auto mooi afstemmen met het leveren van je nieuwe private lease auto. Wil je meer weten over deze service? Via onderstaande knop kom je direct op de pagina over het verkopen van je auto!

Vraag direct een bod aan!

Inleverregeling bij onverwachte situaties van Lease’m

Onverwachte situaties kunnen onverhoopt altijd ontstaan. Wanneer er een situatie ontstaat waardoor je het financieel even zwaarder krijgt wil je misschien van het lease contract af. Lease’m biedt je de mogelijkheid om te kiezen voor de inleverregeling. Wanneer je hiervoor kiest ben jij er van verzekerd dat je onder bepaalde omstandigheden je contract kosteloos kunt beëindigen. Voorbeelden van voorwaarden voor de regeling zijn:

 • Je wordt ontslagen vanuit een vast contract
 • 1 van de 2 contractanten komt te overlijden
 • 1 van de contractanten wordt voor meer dan 50% arbeidsongeschikt 

Hopelijk hoef jij nooit gebruik te maken van deze regeling maar het is natuurlijk fijn om te weten dat er een vangnet is voor als er toch een dergelijke situatie zich voordoet. 

twee vrouwen met een contract bij een nieuwe auto in een showroom

Past Lease’m bij jou?

Je hebt nu kunnen lezen waar Lease’m voor staat en wat de voordelen zijn van deze aanbieder. Mede door het landelijke netwerk van dealerbedrijven is er veel kennis in huis en ben jij verzekerd van een goede service. Verder is het een onderdeel van een grote organisatie waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de toekomst van het bedrijf. 

Heb je het gevoel gekregen dat Lease’m goed bij jou past en zie je jezelf al rijden in een mooie nieuwe auto? Neem dan zeker eens een kijkje op de website, hier vind je nog veel meer informatie over de organisatie en over private lease in het algemeen.

Direct naar Lease’m

Bedankt voor het lezen van deze blog. Wil je meer weten over de voordelen van private lease? Lees dan deze blog! Ik hoop dat je wat aan deze blog hebt en houd de site in de gaten voor nieuwe waardevolle artikelen!