Menu Sluiten

Boekenplank

De digitale boekenplank van AutoHulpGids!

Je bent beland op de digitale boekenplank, hier vind je diverse boeken die ook in het echt goed op hun plek zijn op de boekenplank van een autoliefhebber. Alle soorten boeken vind je hier terug, van informatieve boeken tot mooie verhalen over auto’s en collecties van handige werkplaatshandboeken.
Om de plank overzichtelijk te houden zullen alleen de nieuwe aanraders en all-time favorieten met afbeelding en tekst getoond worden. Aanraders die van de plank gehaald worden zullen onder aan de pagina opgesomd worden in het “archief”.

kaft van het boek alles over elektrische auto's

Alles over elektrische auto’s

Ben je nieuwsgierig naar elektrische auto’s of heb je nog een aantal vragen voordat je definitief de keuze wil maken? In dit boek vind je antwoorden op de vragen hoe ver kun je er nu echt mee rijden, is het nu duurder of goedkoper dan rijden op benzine, hoe werken laadpalen en hoe moet je laden als je er geen in de buurt hebt?

Zwarte cover van een boek met daar op het silhouet van een Porsche 911

Porsche 911 – 50 Years

Een van de meest bekende sportauto’s is volgens velen de Porsche 911. Dit is natuurlijk niet voor niets, het model bestaat al een lange tijd en is in al die jaren in grote lijnen gelijk gebleven. Dit boek is ter ere van het 50-jarige bestaan van de 911. Wil je meer weten van het hele verhaal? Van ontwerp en ontwikkeling, racen en competitie, techniek en technologie en stijl en cultuur, kijk dan zeker naar dit boek!

cover van Haynes werkplaats handboek over de Renault megane

Diverse werkplaats handboeken

Wil je zelf aan je auto gaan sleutelen of doe je dit al maar loopt je vast tijdens de werkzaamheden? Een goed werkplaats handboek voor jouw auto is dan onmisbaar! In deze boeken vind je alle informatie die je nodig hebt tijdens het sleutelen aan je auto. Van de vulhoeveelheid van de olie tot aan de newtonmeters waarmee je de bouten van de krukas moest vast draaien, alles staat er in. De investering in een goed boek heb je al terug verdient wanneer je 1 keer minder naar de garage hoeft!